onsdag 20. mars 2013

DONGERIJENTA nr2


Ja nå har jeg dilla på posekort, så her kommer et til . Her har jeg tatt flere av de samme elementer fra dongerijenta (nr 1 januar) men  satt de sammen på en annen måte Det søte stemple mot dongeri arket er en effekt som jeg er kjempefornøyd med og ville bruke en gang til med andre farger.

Jeg har brukt: pose, dongeriark fra Papirdesign med walnut stain distress ink og bazzill.
To M. Stewart puncher, pynta med bånd, Making memoris bokstaver , veske charm, blomster fra Prima, KOG og Storyteller glitterlim på.


Stempel fra Bildmålarna,en av mine favoritter .Malt med aqvarellemalerskrinet mitt.


Enkel innside ,med disse posekorta kommer pengelomma av seg selv.Det liker jeg ,men glemt å ta bilde av pengen. Stemple er fra Stempelglede.

Nå nærmer det seg påskeferie her i huset ,det gleder jeg meg til.Ønsker deg en fin dag og takk for at du titter innom hos meg. Klem Synnøve

6 kommentarer:

 1. Kjempenydelig posekort! Jeg er helt enig med deg i at det søte motivet passer perfekt sammen dongeri-bakgrunnen! Det gir en tøff effekt midt oppi det søte :) Det er vel akkurat sånn mange jenter er :) Nydelig fargelagt og lekkert pyntet. Stilig med de punchede hjørnene!
  klem Unni

  SvarSlett
 2. Dette var et kjempe fint posekort :) Nydelig med det dongeriarket :) Masse flott pynt :) Klem Rita

  SvarSlett
 3. Vakkert kort!! Dongeri arket er så fint og passer bra med denne søte jenta med brevet. Jeg har fått noen stempelmotiv, men har den ikke selv! Klem fra Anne-Eddie ;)

  SvarSlett
 4. Knallstilig kort og det dongriarket var så kult, klem bente:)

  SvarSlett
 5. Flott posekort:) nydelige farger, og motiv til det dongeriarket:) kjempeflott jentekort:)
  Klem Henriette

  SvarSlett
 6. Så fint det var, både tøft og søtt på en gang.

  tone

  SvarSlett